Terveyskeskuslääkäri - Naantalin kaupunki

Naantali on noin 19 500 asukkaan saaristokaupunki ja yksi Suomen perinteikkäimmistä kaupungeista. Kaupunkien imagotutkimuksissa Naantali on sijoittunut säännönmukaisesti terävimpään kärkeen. Terveyskeskus on osa Naantalin kaupungin organisaatiota.

Lääkärin virkoja on Naantalissa aiemmin ollut 14, nyt lisäämme lääkäriresurssiamme yhdellä lääkärillä, jotta pystymme entistäkin paremmin huolehtimaan naantalilaisten hyvinvoinnista.

Terveyskeskuslääkäreiden vaihtuvuus Naantalissa on ollut varsin vähäinen, mikä kertoo viihtyisästä ja työntekijää arvostavasta työympäristöstä.

Viran pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n, LS:n ja paikallisen sopimuksen mukaan, hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa asiasta antaa ylilääkäri Kristian Kallio, p. 044 733 4698, sähköposti: kristian.kallio@naantali.fi.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat