Terveyskeskuslääkäri - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme asiantuntevaa ja monipuolista perusterveydenhuollon osaamista alueen väestölle. Työyhteisöömme kuuluu useita erikoislääkäreitä ja erityissairaanhoitajia. Olemme kiinnostuneita terveyskeskustyön kehittämisestä ja haluamme ylläpitää työntekijöiden osaamista. Olemme koulutusterveyskeskus ja kehittäneet nuorten kollegojen ohjausta ja tukea merkittävästi viime vuosina. Kalajoella on oma suunterveydenhuolto, röntgenkuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä perusterveydenhuollon vuodeosasto. Työtilat ovat modernit ja uusia toimitiloja ollaan rakentamassa.

Hakijalta edellytämme joustavuutta, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyä moniammatillisessa toimikentässä. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, kiinnostus erikoistua yleislääketieteeseen tai aiempi pitkä kokemus terveyskeskuslääkärin työstä.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Tarvittaessa tarjoamme joustoa kodin ja työelämän yhteen sovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös virka-ajan ulkopuolisessa työssä. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomenkielentaitoa.

Virkaan vallitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemukset virkaan tehdään sähköisesti osoitteesta www.kuntarekry.fi 29.10.2021 klo 15.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarvittaessa avustamme puolison työnhaussa.

Kiinnostunut? Lisätietoja antavat Mervi Manninen vs yl, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mervi Manninen vs yl, mervi.m.manninen@kalajoki.fi ja Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat