test
Terveyskeskuslääkäri - Kangasalan kaupunki

HAETHAN MUKAAN HYVÄÄN PORUKKAAMME!

Avoinna oleva TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA on haettavissa 30.1.2022 asti.

Kuudesta terveysasemastamme tehtävä sijoittuu Pälkäneen terveysasemalle. Tiimissä työskentelee kolme lääkäriä ja hoitohenkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan aktiivisesti toimintaansa kehittävässä terveyskeskuksessa, kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden koulutukseen ja ammatissa kehittymiseen sekä kilpailukykyisen palkan. Työaika on keskimäärin 38,25 h/vko. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri. Päivystys on virka-aikana Kangasalla keskusterveysasemalla, ja samoissa tiloissa jatkuu kiirevastaanotto klo 21 asti maanantaista torstaihin.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia joustavasti työryhmän jäsenenä. Arvostamme avointa suhtautumista toiminnan kehittämiseen. Yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys on hakijalle eduksi.

Hakemukset pyydetään täyttämään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Kangasalla on savuton työympäristö-toimintaohjelma. Edellytämme terveydenhuollon henkilöstöltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tiedustelut: avopalveluiden ylilääkäri Liisa Joutsiniemi p. 044 4860 414, liisa.joutsiniemi@kangasala.fi
tai johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi p. 040 1336 725, tiina.viitaniemi@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: avopalveluiden ylilääkäri Liisa Joutsiniemi p. 044 4860 414, liisa.joutsiniemi@kangasala.fi
tai johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi p. 040 1336 725, tiina.viitaniemi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat