test
Terveyskeskuslääkäri - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin terveyskeskuksessa on haettavana


Terveyskeskuslääkärin virka

Pätevyysvaatimuksena lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tai geriatrin tutkinto.

Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan ja Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen soveltuvuus. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Terveyskeskuksessamme on yhteensä kahdeksan lääkärin virkaa, jolla palvelemme n 10.000 huittislaista. Terveyskeskuksessamme asiakkaita hoidetaan moniammatillisissa tiimeissä, mikä mahdollistaa oikea-aikaisen hoitoon pääsyn ja hoidon jatkuvuuden. Mukavaan lääkärikuntaamme kuuluu yleislääketieteen erikoislääkäreitä, sekä säännöllisesti käyvät kliininen fysiologi, geriatri ja lastenlääkäri ja lastenpsykiatri.

Huittisten terveyskeskuksella on toimipisteet Huittisissa ja Vampulassa. Työnkuvaa voidaan räätälöidä lääkärin toiveiden ja erityisosaamisen mukaan mm. sisällyttämällä siihen toimimista lastenneuvolassa, äitiys- ja ehkäisyneuvolassa, kouluterveydenhuollossa.

Terveyskeskuksessamme ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystystä. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarkempia tietoja terveyskeskuslääkärin virasta antaa vs. ylilääkäri Terhi Nieminen 044 772 8308, terhi.nieminen@huittinen.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Mikäli sähköisen lomakkeen käyttö ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään lähettämään osoitteella: Huittisten kaupunki, Maija Marttila, Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä, Hakemus. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry -järjestelmään.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy torstaina 10.2.2022 klo 12.00


Huittisissa 12.1.2022

Ylilääkäri

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. ylilääkäri Terhi Nieminen puh. 044 772 8308 tai terhi.nieminen@huittinen.fi

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus

www.huittinen.fi


Osoite: Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen

Sinulle suositellut työpaikat