Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Lapinlahden kunta

Haemme terveyskeskukseemme laillistettua
LÄÄKÄRIÄ
Haluaisitko työskennellä terveyskeskuksessa, jossa tärkeänä arvona on kollegiaalinen ja yhteisöllinen ilmapiiri? Haluaisitko tehdä terveyskeskuslääkärin työtä työpaikassa, jossa on hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja lääkärillä mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön, työjärjestelyihin sekä kilpailukykyinen palkkaus? Tähän olisi nyt tilaisuus tarjolla virkeässä n. 9300 asukkaan kunnassa Lapinlahdella. Haemme laillistettua lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lapinlahden terveyskeskus on koulutusterveyskeskus, jossa YEK-vaiheen suorittaminen tai yleislääketieteeseen erikoistuminen onnistuu. Työnkuvaan voisi yhdistää vastaanoton ja akuuttivastaanoton ohella esimerkiksi vuodeosastotyötä 30-paikkaisella vuodeosastolla, äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolatyötä tai mielenterveysneuvolatyötä. Lyhennetty työaika on sovittavissa. Etätyönä on mahdollista tehdä toimistotyötä, vastaanottoja ja konsultointia 1 pv/viikko. Kuopiosta matkaa Lapinlahdelle tulee vielä kohtuullinen 60 km hyvää tietä, josta moottoritietä n. 25 km.

Akuuttivastaanotto on terveyskeskuksessa arkisin klo 18 asti ja viikonloppuisin klo 9-15. Konsultoivina erikoislääkäreinä käy viikoittain psykiatri, lastenpsykiatri 2pv/kk, radiologi 2 pv/kk ja reumatologi etänä viikoittain + vastaanotolla 1 pv/kk.

Palkkaesimerkki ilman työkokemuslisiä: lääketieteen lisensiaatti, 6326,16€. Yek-vaiheen tehnyt lääkäri tai lääkäri joka on toiminut väh 3 vuotta laillistetun lääkärin tehtävässä: 7363.81. Yleislääketieteen erikoislääkäri 8590,34€. Toimenpidepalkkiot n. 500-700 euroa/kk maksetaan erikseen. Virka-ajan ulkopuolisesta akuuttivastaanotosta lääkärisopimuksen mukaisen korvauksen voi ottaa rahana ja/tai palkallisena vapaana.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan, ml huumeseula ennen viran vahvistamista. Työntekijöiltä edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää: johtava lääkäri Jukka Tiihonen, puh. 040 4883401 sähköposti jukka.tiihonen@lapinlahti.fi
Hakemukset pyydetään tekemään sähköisesti kunnan kotisivuilla avautuvalla lomakkeella.

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava lääkäri Jukka Tiihonen, jukka.tiihonen@lapinlahti.fi , puh. 040 4883401

Lisätietoja

Lapinlahden kunta, Terveysosasto

Lapinlahti on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Kunnassa on kaksi terveysasemaa; Lapinlahden ja Varpaisjärven taajamissa.


Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Sinulle suositellut työpaikat