Skip to main content
test

terveyskeskuslääkärin tehtävät: vastaanotto-, toimisto- ja hallinnollinen työ, moniammatillinen työ ja konsultointi, ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen, oman työn ja työyhteisön kehittäminen, muut työnantajan määräämät tehtävät

Perusturvaliikelaitos Saarikka, sijoituspaikka: kaksi kesäloman sijaisuutta Karstulan ja kaksi Saarijärven terveysasemalla

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Hallberg riitta.hallberg@saarikka.fi 044 459 8946 tai
Päivi Sopanen paivi.sopanen@saarikka.fi 040 482 4638

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikalle on myönnetty kahdesti Medisiinariliiton kunniakirja "Kandiystävällinen terveyskeskus".

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Saarikassa on ammattitaitoinen henkilökunta. Lääkärien ydinjoukko on kokenutta ja osaavaa. Hoitohenkilökuntamme on ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä. Saarikka on ollut mukana kehittämässä Duodecimin Terveyshyötyarvion työkaluja ja nämä ovat osana päivittäistä työtämme. Työ terveysasemillamme on monipuolisempaa kuin terveyskeskuksissa yleensä. Tämän vuoksi meillä viihdytään hyvin.


Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat