Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille. Haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA KOULU- JA OPISKELUTERVEYDENHUOLLOSSA

Haemme terveyskeskuslääkäriä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Lääkärin työn painopiste on koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon tarkastuksissa, opiskelukyvyn tukemisessa sekä opinnoista selviämistä uhkaavien tekijöiden selvittelyssä, hoidossa ja jatkohoidon suunnittelussa. Työtehtävässäsi pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä muiden koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa toimivien ammattilaisten kanssa. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan esim. nuorisolääketieteen erikoispätevyyden, työnkuvaa on mahdollista laajentaa esimerkiksi ehkäisyneuvolaan ja adhd-nuorten seurantaan. Myös työskentely Kallion omassa erikoissairaanhoidossa lasten- ja nuorten psykiatrisessa yksikössä on neuvoteltavissa.

Osa-aikatyö on mahdollinen. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista ja halua työn kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä. Töissä on hyvä porukka ja kuntayhtymässä on käytössä oma kannustava palkkamalli. On mahdollista esittää myös oma palkkatoivomus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Viran hakijalta edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, viimeistään 3.6. klo 12.00.

Lisätietoja antavat:
- vs. vastaanottopalveluiden ylilääkäri Sanna Korpi (sanna.korpi@kalliopp.fi) 040 635 5108
- johtava ylilääkäri Risto Olli (risto.olli@kalliopp.fi) p. 044 419 5020

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Korpi (sanna.korpi@kalliopp.fi) p. 040 635 5108, Risto Olli (risto.olli@kalliopp.fi) p. 044 419 5020

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat