Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kuntaan kahta terveyskeskuslääkäriä.

Haettavat terveyskeskuslääkärit työskentelevät Kirkkonummen perusturvassa terveyspalveluissa pääasiallisesti Kirkkonummen keskustan sosiaali- ja terveyskeskuksessa. Syksyllä 2022 Kirkkonummelle aukeaa uusi käyttäjälähtöisesti suunniteltu Hyvinvointikeskus, jolloin saman katon alle siirtyvät keskustan sote-keskuksen toiminta sekä mm. keskustan neuvolat ja ikäihmisten palveluita.

Terveyskeskuslääkäreidemme työnkuvaan kuuluu ajanvarausvastaanotolla työskentelyn lisäksi monipuolisesti erilaisia sektoritöitä mm. kiirevastaanotolla ja neuvoloissa. Työnkuvasta on mahdollista esittää toivomuksia kiinnostuksen kohteet sekä erityisosaaminen huomioiden. Potilastietojärjestelmänä on OMNI360.

Kunnassa työskentelee noin 30 lääkäriä. Vakanssipohjamme ovat hyvin täytettyinä. Terveyskeskuksessamme on monipuolisesti toimipaikkakoulutusta ja toimimme yliopiston koulutusterveyskeskuksena. Terveyskeskuslääkärin esimiehenä toimii johtava ylilääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto. Myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri voidaan huomioida. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työaika on sovittavissa, viikkotyöaika 38,25 h. Kirkkonummella on paikallinen palkkasopimus.

Virkaa täytettäessä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset tulee lähettää 31.5.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry-sivuston kautta www.kuntarekry.fi (työavain 439624).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. johtava ylilääkäri Laura Kongas p. 040 1269923 18.5. klo 12-13 ja 24.5. klo 13-14.
vs. avohoidon ylilääkäri Patrik Eskola p. 040 6264326 24.5. klo 9-10 ja 25.5. klo 14-15.
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut, Vastaanottotoiminta, Vastaanottotoiminta,lääkärit

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat