Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 3.8.2022 klo 12:00 mennessä:
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Hämeenkyrön kunta on 10 400 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä. SOTE-palvelut ovat Hämeenkyrössä kiinteänä kokonaisuutena täysin saneeratuissa tiloissa.

Kyseessä on terveyskeskuslääkärin vakituinen virka. Työaika on KVTES ja LS mukainen 38,25 tuntia/viikko. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Päivystysvelvoite jakaantuu lääkäreiden kesken 2 vk/kk, arkisin klo 16 - 18 ja viikonloppuisin klo 9 - 18 välille. Tehtävä sijoittuu terveydenhuollon vastuualueelle ja avosairaanhoitoon, mistä sijaistetaan myös osastonlääkäriä ja neuvola- ja koululääkäriä.

Palkkaus KVTES, LS ja hyvä paikallinen TVA.

Kelpoisuutena virkaan on yleislääkärin oikeudet omaavan Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalta edellytetään julkisen terveydenhuollon tuntemusta, kokemusta ja osaamista terveyskeskusosastotyöstä. Erikoistumissuuntautuminen yleislääketieteeseen katsotaan eduksi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Noudatamme 6 kk koeaikaa.
Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti tarkemmin!

Hakemukset Kuntarekry.fi kautta


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: 1.9.2022 tai Sopimuksen mukaan

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Tuomas Parmanen p.050 4076368 tai tuomas.parmanen@hameenkyro.fi tai apulaisylilääkäri Sonja Leppänen p.044 4860094 tai sonja.leppanen@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat