Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin Muonio-Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 30.9.2022 klo 15.00 mennessä


2 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA


Haemme Enontekiölle kahteen (2) vakituiseen terveyskeskuslääkärin virkaan yleislääketieteen erikoislääkäriä tai sellaiseksi erikoistuvaa.

Työnantajana on Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, ja 1.1.2023 alkaen Lapin Hyvinvointialue, pohjoinen alue. Toimimme opetusterveyskeskuksena Oulun yliopiston antamalla erikoislääkärien koulutusoikeudella.

Työ on luonteeltaan jossain määrin liikkuvaa eli työpisteenä on Hetan lisäksi Karesuvanto ja Kilpisjärvi sekä Muonio. Pääasiassa työpisteenä on Hetta. Työssä tarvitaan ajokortti. Enontekiön kunta on saamelaisaluetta ja saamenkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri). Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, riittävää työkokemusta terveyskeskustyöstä sekä erikoistumisen yleislääketieteeseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosaluejohtaja Teemu Taulavuori, 040 126 2845. Sähköpostitse teemu.taulavuori@lshp.fi.


Rovaniemellä 25.7.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja Teemu Taulavuori, 040 126 2845.
Sähköpostitse teemu.taulavuori@lshp.fi.

Lisätietoja

Muonio-Enontekiön perusterveydenhuolto

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 99300 Muonio

Sinulle suositellut työpaikat