Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.

Haemme nyt joukkoomme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Seitsemästä lääkärinvirasta muut ovat täynnä. Tehtävä sijoittuu Muuramen Hyvinvointi -liikelaitokseen. Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät vuoden 2023 alusta Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämisvastuulle.

Tällä hetkellä teemme työtä väestövastuumallilla ja tässä virassa hoidettavan väestön koko on noin 1500. Väestön hoidon lisäksi työhön kuuluu virkatehtäviä, joista voidaan sopia hakijan toiveiden mukaan. Meillä on viihdytty hyvin ja tukenasi ovat kokeneet lääkärit ja hoitajat. Työtäsi tukevat paikalla käyvät erikoislääkärit ja käytössäsi on riittävän laaja tutkimusvalikoima. Omassa talossa on röntgen ja laboratorio sekä terveyskeskussairaalan osasto.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin oikeudet Suomessa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) sekä paikallisten sopimusten mukaan.

Virka alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä pe 7.10.2022 klo 15 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai lähettää osoitteeseen Muuramen kunta, PL 1, 40951 Muurame.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi
http://www.muurame.fi/muuramen-hyvinvointi-sosiaali-ja-terveyspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri, liikelaitoksen johtaja Jari Nojonen, p. 050 353 5721, jari.nojonen@muurame.fi

Lisätietoja

Muuramen Hyvinvointi liikelaitos

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat