Terveyskeskuslääkäri (7) / Vastaanottotoiminta - Tampereen kaupunki

Tule mukaan matkallemme kohti Suomen parasta terveydenhuollon palvelua! Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittyä ammatillisesti, edetä urallasi ja vaikuttaa näköalapaikalta tulevaisuuden terveyspalveluihin. Tampere tunnetaan suurista hankkeistaan ja tekemisen meiningistään. Terveydenhuollossa tahdomme tarjota kuntalaisille vaikuttavia palveluja oikeaan aikaan.

Haemme terveyskeskuslääkäreitä vakituisiin virkoihin eri terveysasemille.

Terveyskeskuslääkärin työnkuva vastaanottotoiminnassa on monipuolinen. Oman kiinnostuksen mukaisesti lääkärillä on mahdollisuus työskennellä myös neuvola- ja kouluterveydenhuollossa, terveysasemasta riippuen. Työaika on Lääkärisopimuksen mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai tehtävään soveltuvan erikoislääkärin tutkinto.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Arvostamme tiimityötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antavat ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905 sekä apulaisylilääkäri Sari Torkkeli, puh. 040 800 4319.

Hakuaika päättyy 8.11.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905 sekä apulaisylilääkäri Sari Torkkeli, puh. 040 800 4319

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Vastaanottotoiminta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat