Kuvaus tehtävästä:
Etsimme kahta perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa. Tehtävässä on mahdollista painottaa kiinnostuksensa mukaan työnkuvaa myös esim. geriatrisesti tai toimia osan aikaa diabeteskeskuksessa, jossa voi myös suorittaa diabeteksen hoidon erityispätevyyden. Espoossa noudatamme paikallista Espoon virkaehtosopimusta.

Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasemat

Työaika: 38 h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa tai muun terveyskeskustyöhön sopivan erikoisalan erikoislääkärin tutkintoa sekä kokemusta terveyskeskustyöstä ja tiimityötaitoja.

Espoonlahden ja Kivenlahden alueella sijaitsee kaksi terveysasematoimipistettä, joissa toimii yhteensä 29 lääkäriä ja 35 hoitajaa. Olemme panostaneet lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa ja kehitämme sitä edelleen.

Lisätietoja

http://www.espoo.fi/lääkäriksi

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Espoonlahden terveysasema
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-753-20
  • 1.10.2020
  • Espoon paikallinen virkaehtosopimus
  • 1.8.2020 - 31.8.2020 15:45
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. ylilääkäri Pia Hakio, p. 043 827 3031 17.8.-31.8.20, apulaisylilääkäri Johanna Lehtisyrjä p. 043 826 6976 3.8.-21.8.20, apulaisylilääkäri Sanna Mustonen p. 046 877 3865 10.8.-27.8.20, sähköposti kaikille etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Espoonlahden terveysasema
Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.