test

Terveyskeskuslääkäri, Heinola

Hakuaika päättyy  9.10.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan Heinolaan.

Ensisijainen toimipisteesi on Heinolan sote-keskus. Muut toimipisteemme ovat Hollolassa, Asikkalassa ja Padasjoella.

Olemme sote-muutoksen edelläkävijä ja tämä näkyy myös sote-keskuksemme toiminnassa. Heinolan sote-keskus on lääkärin työpaikka parhaimmillaan, monipuolinen, ammattitaitoa ylläpitävä, sopivan kokoinen, ketterä ja kehitysmyönteinen. Olemme ylpeitä sote-keskuksestamme ja osaavista ammattilaisistamme. Laboratorio ja röntgen löytyvät saman katon alta samoin kuin iso joukko kollegoja. Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi. Kollegojen kanssa tapaamme päivittäin yhteisillä kahveilla. Meillä saa ideoida, erehtyä ja viihtyä mukavassa työporukassa. Kokeneet kollegamme ovat jo vuosia viihtyneet terveyskeskuksessamme töissä.

Terveysasemallamme yleislääkärin työ on monipuolista yleislääkärin työtä. Hoidamme sekä akuutteja että pitkäaikaissairaita monipuolisesti. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä ja meillä lääkärin ammattitaito varmasti pysyy yllä ja kehittyy! Tukea on aina saanut työkavereilta, yksin ei ole tarvinnut puurtaa.

Kliininen työnkuvasi voidaan sopia joustavasti kiinnostuksesi mukaan painottaen enemmän tiimityötä tai vastaanottoa, sektorityötä, päivystystä, eri asiakasryhmiä, mikä sinua sattuukin kiinnostamaan. Olemme joustava työnantaja. Olemme myös koulutusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavia.

Tarjoamme sinulle kattavat koulutusmahdollisuudet, kun haluat oppia lisää ja kehittää itseäsi ammatillisesti. Konsultaatiomahdollisuudet kollegojen kesken ovat erinomaiset ja kollegoiden tuki vahva ja yhteishenki loistava. Pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme työnantajana, joka mahdollistaa vapaa-ajan ja työelämän mutkattoman yhteensovituksen elämän eri tilanteissa.

Haemme terveyskeskuslääkäriksi lääketieteen lisensiaattia tai yleislääketieteen erikoislääkäriä, joka jakaa näkemyksemme siitä, että hoidamme potilaitamme hyvin ja haluamme oppia yhdessä yhä paremmiksi. Kehitämme vahvasti sähköisiä palveluja ja tiimimallia osana sote-keskushanketta. Arvostamme myös kykyä ja halua työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- kattavat koulutusmahdollisuudet
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Heinola: Pieni kaupunki, iso elämä sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta koilliseen. Tähtiniemen silta, Heinolan lintutalo ja Vierumäen urheilukeskus ovat muutama esimerkki Heinolan aktiviteeteista ja nähtävyyksistä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytyksenä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa meille!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Ylilääkäri Kirsi Timonen
puh. 050 323 3627
kirsi.timonen@paijatha.fi
Tulosaluejohtaja Pertti Sopanen
puh. 044 482 3171
pertti.sopanen@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan