Terveyskeskuslääkäri - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sotkamo on yli 10 000 asukkaan kunta Kajaanin naapurissa. Haemme Sotkamon terveysasemalle terveyskeskuksen sairaalaan terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan. Sotkamon ja Kuhmon terveysasemien lääkärit työskentelevät tarpeen vaatiessa myös toisella terveysasemalla mikä on taloudellisesti kompensoitu paikallisessa palkkaussopimuksessa. Sotkamossa on 22-paikkainen terveyskeskuksen sairaala, johon potilaat tulevat pääosin oman terveysaseman päivystyksestä tai jatkohoitoon Kainuun keskussairaalasta.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsomme erikoislääkärin pätevyyden yleislääketieteessä tai geriatriassa.

Kainuun sotessa yleislääketieteeseen erikoistumisen vaatimat palvelut on mahdollista tehdä kokonaisuudessaan saman työnantajan palveluksessa, jolloin mm. kertyneet lomapäivät siirtyvät mukana. Nuorille lääkäreille tarjoamme erikoistumiseen vaadittavan ohjauksen ja seniorituen.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "tk-lääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Sotkamon terveyskeskussairaala
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-05-444-20
  • 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Kunnall. lääkärien virkaehtosop. + tva
  • 15.10.2020 - 16.11.2020 15:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaSotkamoKainuu

Ylilääkäri Marjut Hovinen, marjut.hovinen@kainuu.fi, puh 044 7974 105
Apulaisylilääkäri Tuula Sassi, tuula.sassi@kainuu.fi, puh 044 7502 423

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Sotkamon terveyskeskussairaala
Osoite: -, 88600 Sotkamo

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.