Terveyskeskuslääkäri / Kouluterveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Haemme koulu- ja neuvolalääkäriä vakituiseen virkaan 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulu- ja neuvolalääkäri on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen lääketieteellinen asiantuntija. Työn tavoitteena on lapsen ja nuoren kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukeminen ja syrjäytymisen ehkäisy.

Koulu- ja neuvolalääkäri työskentelee kouluterveydenhuollon toimipisteissä ala- ja yläkoulun oppilaiden parissa terveydenhoitajatyöparin kanssa sekä äitiys- ja lastenneuvoloissa. Terveystarkastukset ovat keskeinen osa työtä, mutta yksilöllisen tarpeen mukaiset vastaanottokäynnit, konsultaatiot eri muodoissaan sekä monialainen työ muodostavat merkittävän osan kokonaisuudesta. Kollegiaalista tukea antaa päätoimisten koulu- ja neuvolalääkäreiden sekä konsultoivien lastenlääkäreiden muodostama työyhteisö.

Arvostamme osaamista työskennellä lasten ja nuorten ja heidän kehityksellisten haasteidensa parissa sekä kiinnostusta oman työn ja palveluidemme kehittämiseen. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kykyä niin itsenäiseen kuin monialaiseenkin työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme yleislääketieteen erityiskoulutuksen tai soveltuvan erikoislääkärikoulutuksen sekä neuvola- ja kouluterveydenhuollon tai nuorisolääketieteen erityispätevyyden.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon lausunto virkaan soveltuvuudesta. Neuvolatyö edellyttää Tartuntatautilain mukaista tautisuojaa.

Lisätietoa tehtävistä antaa ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.5.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Kouluterveydenhuolto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat