test

Terveyskeskuslääkäri, Kyrön terveysasema

Hakuaika päättyy  29.9.2023 14:00

Haemme asiantuntevaan ammattilaisjoukkoomme Pöytyälle terveyskeskuslääkäriä virkaan, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Kyrön toimipiste.

Meillä pääset mukaan tiiviiseen, aktiiviseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Työ on itsenäistä ja sopivasti haastavaa. Työnkuva ja työaika ovat joustavasti sovittavissa.

Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa Kyrön terveysasemalla ja virka-aikaan tapahtuvaa kiirevastaanottoa Riihikosken terveysasemalla sekä henkilön kiinnostuksesta, kouluttautumisesta ja yksikön tarpeista riippuen sektorityötä kouluterveydenhuollossa, lasten-, äitiys- ja ehkäisyneuvolassa, kotihoidossa tai tehostetun palveluasumisen piirissä.

Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.
Riihikosken terveysasemalla oleva seniorilääkäri on konsultoitavissa päivittäin.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työskentelytapaa ja kehittämismyönteisyyttä työn sujuvuuden takaamiseksi.

Virassa aloittamisen ajankohta on sovittavissa.
Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Asta Tamminen, vastaava lääkäri
email: asta.tamminen@varha.fi
puh: 040 359 4239
Kirsi Jokinen, avoterveydenhuollon ylilääkäri
email: kirsi.jokinen@varha.fi
puh. 050 311 4652
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan