Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri / Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä - Tampereen kaupunki

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan alkaen 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmään neuvolapalveluihin ja kouluterveydenhuoltoon.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut tarjoavat kattavan valikoiman lasten, nuorten ja perheiden terveys- ja sosiaalipalveluita. Neuvola- ja koululääkäri on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen lääketieteellinen asiantuntija. Lääkäri työskentelee äitiys- ja lastenneuvoloissa sekä kouluterveydenhuollon toimipisteissä ala- ja yläkoulun oppilaiden parissa. Työnkuvaa voidaan suunnitella lääkärin kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Työn tavoitteena on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen tukeminen, koko perheen hyvinvoinnin vahvistaminen ja syrjäytymisen ehkäisy. Terveystarkastustyön ohella erityisen tuen tarpeen arviointi ja tarvittavien jatkotoimien järjestäminen, opiskeluhuollon yhteistoiminta vastavuoroisine konsultaatioineen sekä yhteistyö koulun, perhekeskuksen toimijoiden ja muiden ammattilaisten kesken ovat olennainen osa työtä.

Tarjoamme tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työn lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tuemme oman osaamisen kehittämistä monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla ja vertaisoppimisen keinoin. Avoin ja keskusteleva vuorovaikutus on työyhteisössämme tärkeää. YEK- ja yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen ohjaus järjestetään valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti kokeneiden yleislääkäreiden voimin. Työ soveltuu hyvin myös lasten- ja nuorisopsykiatrisesta työstä kiinnostuneille.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri.

Eduksi katsotaan soveltuva erikoislääkärikoulutus tai yleislääketieteen erityiskoulutus sekä soveltuvat erityispätevyydet.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote sekä työterveyshuollon lausunto terveydentilasta. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Käytämme viroissa koeaikaa, joka vakituisessa virassa on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.8.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TRE-01-1182-22
  • 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • LS
  • Sopimusala: LS
  • 20.7.2022 - 15.8.2022 23:59
  • KuntaLääkäritTerveydenhuoltoala

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat