test

Terveyskeskuslääkäri, Loimaan pääterveysasema

Hakuaika päättyy  11.12.2023 14:00

Haemme Varhan Sote-alueelle 2 (Loimaan seutu) terveyskeskuslääkäriä virkaan, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Loimaan pääterveysasema.

Haemme ensisijaisesti yleislääketieteen erikoislääkäriä tai yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäriä, mutta huomioimme myös muut pätevät hakijat. Virkaan valinnan edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito.

Loimaan pääterveysasema on keskikokoinen kymmenen lääkärin terveysasema noin 65 km Turusta Tampereen suuntaan. Loimaalle pääset kulkemaan oman auton lisäksi myös junalla.

Meillä pääset mukaan tiiviiseen, aktiiviseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Loimaan pääterveysasemalla on kokopäiväinen seniorikonsultti. Työ on itsenäistä ja sopivasti haastavaa. Työ sisältää kiireetöntä terveyskeskuslääkärin ajanvarausvastaanottoa sekä päiväaikaista kiirevastaanottoa Loimaan pääterveysasemalla. Virkaan valittavan lääkärin toimenkuvaan voidaan sisällyttää neuvolatyötä, kouluterveydenhuoltoa, kotisairaanhoitoa tai palveluasumista hakijan mielenkiinnon kohteet ja yksikön tarpeet huomioiden.

Käytössämme on OMNI/Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Työaika ja työn aloitusajankohta ovat joustavasti sovittavissa. Myös osa-aikainen työskentely sovittavissa.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työskentelytapaa ja kehittämismyönteisyyttä työn sujuvuuden takaamiseksi.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Ylilääkäri Asta Tamminen, p. 040 359 4239 / asta.tamminen@varha.fi tai
avoterveydenhuollon ylilääkäri Kirsi Jokinen, p. 050 311 4652 / kirsi.jokinen@varha.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan