test
Terveyskeskuslääkäri, Malmin terveysasema - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme pitkäaikaisia sijaisia Koillisen terveysasemalle Malmin toimipisteelle. Malmilla työskentelee 24 lääkäriä ja 29 hoitajaa.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntoutuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Myöskin Koillisen terveysaseman sisällä (johon Malmin toimipisteen lisäksi kuuluvat Suutarilan, Puistolan ja Jakomäen toimipisteet) tehdään yhteistyötä.

Työssäsi otat vastaan asiakkaita avoterveydenhuollon kiireettömillä ajanvarusajoilla ja kiirevastaanotolla. Halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolatyötä. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia ja erikoisvuoroissa voit työskennellä myös etänä, ratkaisijalääkärinä, tehdä toimenpiteitä tai ehkäisyvastaanottoa.

Kannustamme ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Tukenasi sinulla on kouluttajalääkärimme Torda Szilvay ja oma ohjaajalääkäri. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Potilastietojärjestelmämme on Apotti.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri, lääketieteen kandidaatti terveyskeskusoikeuksilla käy myös.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillisen terveysasema, Malmi
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-587-21
  • 1.2.2022 - 31.12.2022
  • 7.1.2022 - 24.1.2022 15:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

ylilääkäri Päivi Petàs
paivi.petas@hel.fi
p. 050 379 7423

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillisen terveysasema, Malmi

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Talvelantie 4, 00700 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat