test

Terveyskeskuslääkäri, neuvola- ja koululääkärityö (avosairaanhoito, Palokka)

Hakuaika päättyy  22.4.2024 15:45

Toivotamme sinut tervetulleeksi meille neuvola- ja koululääkärityöhön! Rakennetaan sinulle yhdessä sopiva työnkuva mukavan ja ammattitaitoisen moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Haemme avosairaanhoidon vastaanotoille vakituiseen virkasuhteeseen neuvola- ja/tai koululääkärityöhön Palokan terveysasemalle

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

Neuvola- ja/tai koululääkärin työ räätälöidään sinulle toiveittesi mukaisesti. Voit tehdä pelkkää neuvolalääkärin työtä lasten-, äitiys- tai seksuaaliterveysneuvolassa tai pelkkää koululääkärin työtä. Myös sekä koulu- että neuvolalääkärin työn yhdistäminen on mahdollista. Neuvolassa on ultraäänen käyttömahdollisuus ja tarvittaessa koulutamme sinut UÄ-laitteen käyttöön.

Työ perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön. Neuvola- ja kouluterveydenhuollossa on käynnissä segmentointiprojekti ja pyrimme tarjoamaan paljon palveluita tarvitseville perheille nykyistä enemmän tukea. Eri erikoisalojen ja ammattilaisten konsultaatio on helppoa. Voit työskennellä haluamallasi työaikaprosentilla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi erikoislääkärin pätevyys tai muu tehtävän kannalta oleellinen lisäkoulutus. Hakijalta odotetaan myös moniammatillista yhteistyökykyä.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan on esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen ja CV:n liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja:

-

Kari-Pekka Vuori, alueylilääkäri (en ole tavoitettavissa viikolla 14)

p. 050 316 9876

kari-pekka.vuori@hyvaks.fi

-

Mari Kuvaja, ylilääkäri

p. 040 185 3263

mari.kuvaja@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan