Terveyskeskuslääkäri Nortamon Perhekeskukseen - Rauman kaupunki

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan Nortamon Perhekeskukseen.

Tarjoamme monipuolista työtä terveyspalvelujen Nortamon Perhekeskuksessa modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa mukavassa työympäristössä. Pääset myös kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä.

Virkaan haetaan ensisijaisesti nuorten mielenterveys- ja psykiatriseen hoitoon perehtynyttä lääkäriä. Erikoislääkärin oikeudet ja kokemus ko. toiminnasta huomioidaan valintaa tehtäessä. Virka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

Ensimmäisenä sijoituspaikkana on Nortamon Perhekeskus.

Työyhteisömme osaaminen on monipuolista, meillä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Meillä on paikallisesti sovittu kilpailukykyinen palkka, muut työehdot virkaehtosopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Kelpoisuuden osoittama tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy kuuden (6) kuukauden koeaika.

Toimita hakemuksesi 8.11.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat terveyspalvelujen johtava ylilääkäri Hannu Nordqvist p.044 403 5190, hannu.nordqvist@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Nortamon Perhekeskus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Nortamonkatu, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat