Terveyskeskuslääkäri / Nuorisoneuvola - Tampereen kaupunki

Nuorisoneuvolan palvelut on tarkoitettu tamperelaisille ja orivesiläisille alle 22-vuotiaille nuorille, jotka eivät kuulu opiskeluterveydenhuollon piiriin. Nuorisoneuvola tarjoaa matalalla kynnyksellä terveydenhoitajien ja nuorisolääkärin palveluja erityisesti seksuaaliterveyden kysymyksissä. Nuorisoneuvola on osa Nuorisovastaanoton mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluiden monialaista palvelukokonaisuutta.

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan nuorisoneuvolaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuorisoneuvolan terveyskeskuslääkäri on nuoren kasvun, kehityksen ja seksuaaliterveyden lääketieteellinen asiantuntija. Työn tavoitteena on tukea nuoren seksuaaliterveyttä ja kasvua terveeseen aikuisuuteen sekä ennaltaehkäistä syrjäytymiskehitystä. Raskauden ehkäisyn ja muun seksuaaliterveyttä edistävän työn lisäksi työhön kuuluu laajempaa nuorisolääketieteellistä työtä, monialaista työskentelyä sekä asiantuntijatehtäviä. Työskentely tapahtuu pääasiassa nuorisoneuvolan Tipotien toimipisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Soveltuva erikoislääkärin tutkinto (ensisijaisesti yleislääketiede) tai erityispätevyys (nuorisolääketiede) katsotaan eduksi.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, laura.linkosalo(at)tampere.fi, puh. 040 639 0719 (puhelinaika klo 12.00-12.30) ja ylilääkäri Tuire Sannisto, tuire.sannisto(at)tampere.fi, puh. 050 468 9166.

Hakuaika päättyy 1.11.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, laura.linkosalo(at)tampere.fi, puh. 040 639 0719 (puhelinaika klo 12.00-12.30) ja ylilääkäri Tuire Sannisto, tuire.sannisto(at)tampere.fi, puh. 050 468 9166.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä, Nuorisoneuvola

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Tipotie 4, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat