Terveyskeskuslääkäri: Pohjois-Karjala (id4174) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli neljä vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 14.3.2021 mennessä TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN seitsemän (7) virkaa

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Haemme osaavaan joukkoomme terveyskeskuslääkäreitä Siun soten alueen terveysasemille mm. uusien toimintojen järjestämisen sekä eläköitymisten vuoksi. Työntekijän kiinnostuksen ja työnantajan tarpeiden mukaan sovitaan ensisijainen terveyskeskus työskentelypaikaksi. Virka voi sisältää osatyöskentelyä hakijan mielenkiinnon mukaan neuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa.

Meillä on mahdollisuus tehdä osa- tai kokoaikaista työtä. Sinulla on mahdollisuus erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Myös palliatiivisen hoidon erityispätevyyden voi suorittaa Siun sotessa.

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos haluat tulla tutustumaan ja tekemään sijaisuuksia, järjestämme sinulle edullisen asunnon.

Kysy lisätietoja: vs. palvelupäällikkö, avoterveydenhuollon ylilääkäri, Riitta Myyry p. 013 330 7589 riitta.myyry@siunsote.fi.

Virkoja haetaan sähköisesti.

Joensuussa 11.2.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja