Terveyskeskuslääkäri (PTH, Pertunmaa) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Tule lääkäriksi Etelä-Savoon! ESSOTE hakee yleislääketieteen erikoislääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen Pertunmaan hyvinvointiasemalle 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan ja hyvän kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Työ on pääasiassa vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla. Tämän lisäksi työhön kuuluu neuvolatyötä, kotisairaanhoitoa, koululääkärin työtehtäviä ja mielenterveys- ja päihdetyötä. Näiden pienempien osa-alueiden suhteen työnkuvaa voidaan muokata jokaisen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sujuu hyvin.

Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen. YEK-vaiheen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaus on hyvin järjestetty ja tarjoamme säännöllisesti laadukasta toimipaikkakoulutusta yliopiston vaatimusten mukaisesti. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38,25 h/viikko, mutta työnkuva ja työaika voidaan yksilöidä vastaamaan ammatillisia kehittymistoiveita ja elämäntilannetta. Virkaan ei sisälly päivystysvelvoitetta, mutta halutessasi voit osallistua keskussairaalan YLE-päivystykseen.

Palkkaus: LS ja paikallisen sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka on 6.174,99 euroa/kk (laillistettu lääkäri) tai 6505,78 euroa/kk (yleislääketieteeseen tai geriatriaan erikoistuva lääkäri). Lisäksi Pertunmaan hyvinvointiasemalla työskentelevälle maksetaan 20%n palkanlisä.

Arvostamme kliinisen ammattitaidon lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kyseessä on yhden lääkärin terveyskeskus, jossa työ on monipuolista tiimityötä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Eduksi luetaan aikaisempi perusterveydenhuollon työkokemus ja hyvät yhteistyötaidot sekä kiinnostus oman työn kehittämiseen.

Pertunmaan kunnasta on mahdollista saada apua asunnon löytämisessä. Lisätietoja kunnan tarjoamista mahdollisuuksista ja alueiden palveluista löytyy Pertunmaan kunnan verkkosivuilta. Apua asunto asioissa voit kysyä myös ESSOTEn rekrytointikoordinaattori Marianne Svahnilta, puh. 040 359 7244, marianne.svahn@essote.fi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen ja perusterveydenhuollon palvelualueen johtaja Jarmo Lappalainen, puh. 040 359 6613 tai rekrytointikoordinaattori Marianne Svahn, puh. 040 359 7244, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Virastokuja 1, 19430 Pertunmaa

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!