test
Terveyskeskuslääkäri, seitsemän virkaa - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin terveydenhuollossa on haettavana seitsemän TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virkaa avoterveydenhuoltoon.

Terveyskeskuslääkärin virat täytetään Oulun kaupungin eri hyvinvointikeskuksiin.

Tarjoamme monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan. Ajanvaraus- ja akuuttivastaanoton lisäksi on mahdollista tehdä neuvolatyötä, kotisairaanhoitoa ja koululääkärin tehtäviä. Ilta- ja viikonloppupäivystyksen osalta virkoihin kuuluu päivystysvelvollisuus Oulun seudun yhteispäivystyksessä. Oulun kaupunki toimii Oulun yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa kokonaisuudessaan yleislääketieteeseen erikoistuminen, jolloin työnantaja pysyy samana koko erikoistumisen ajan.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa ja kokemusta terveyskeskustyöstä, moniammatillisesta tiimityöstä ja työn kehittämisestä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Kielivaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12988/2021. Hakemukset on toimitettava 10.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Huusko, puh. 050 5714 720 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat