Terveyskeskuslääkäri - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lääkäriä vakituiseen virkaan Lännen terveysasemalle Haagaan. Tämän lisäksi meille on mahdollista tulla töihin määräaikaiseen sijaisuuteen.

Haagan terveysasema on perinteikäs ja hyvämaineinen terveysasema läntisessä Helsingissä. Terveyskeskuslääkärin virkoja terveysasemalla on yhteensä neljätoista. Työyhteisömme on kannustava ja yhteistyökykyinen. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön. YEK-vaiheen ja yleislääketieteen erikoistumispalvelun suorittaminen onnistuu meillä ja ohjaukseen panostetaan. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti. Viikkotyöaika on 38.15 h. Haemme yhteistyökykyistä, ahkeraa ja osaavaa lääkäriä joukkoomme.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-416-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Haagan terveysasema
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-416-20
  • 14.12.2020
  • 13.11.2020 - 30.11.2020 16:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

va. ylilääkäri Marjo Halttunen, marjo.r.halttunen@hel.fi, p. 040 334 1328

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Haagan terveysasema
Osoite: Huovitie 5, 00400 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.