Terveyskeskuslääkäri, Tammisaaren terveysasema, Raasepori

Hakuaika päättyy  28.6.2024 15:45

Tervetuloa terveyskeskuslääkäriksi idylliseen Tammisaareen!

Tule mukaan moniammatilliseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöömme, jossa töitä tehdään reippaalla ja positiivisella asenteella.

Haemme määräaikaista lääkäriä perhevapaan sijaisuuteen Tammisaaren terveysasemalle.
Tammisaaren terveysasema sijaitsee Raaseporin sairaalarakennuksessa YLE-päivystyksen, HUS laboratorion ja röntgenin välittömässä läheisyydessä. Raaseporin terveyskeskukseen kuuluu Karjaan ja Tammisaaren terveysasemat, joissa on yhteensä 13 lääkäriä. Tammisaaren terveysasemalla on tiimimalli käytössä.

Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen - jokaisen työntekijän ammatillisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Työviikkoon kuuluu tiimihuonevuoroja ja vastaanottopäiviä, joiden vastaanottoajat varataan asian vaatiman pituuden mukaisiksi. Kiinnostuksesi mukaan on mahdollista tehdä myös sektoritöitä äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolassa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Kuntoutuksen ja vakuutuslääketieteen osaamista arvostamme erityisesti, myös toimenpiteiden tekemiseen on paljon mahdollisuuksia.

Raaseporin alueella on n. 28 000 asukasta. Helsingistä matkaa tulee Tammisaareen noin 92 km ja Karjaalle 78 km. Tarjoamme ilmaisen HUS-bussikuljetuksen Helsingistä Tammisaaren terveysasemalle Karjaan kautta. Viihtyisästä Raaseporista löytyy myös erilaisia asuinympäristöjä aina pystymetsästä pikkukaupunkiin. Jos uskallat heittäytyä luonnonelementtien armoille, tule asumaan upeaan saaristoomme!

Tehtäväkohtainen palkka: Uraporraspalkkaus + LUVN-lisät. Lisäksi mahdollisuus rekrytointilisään, joka on merkittävä 10-20 %.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta - odotamme yhteydenottoasi!


Potilastietojärjestelmänä on OMNI.
Työpaikan nimi ja osoite: Tammisaaren terveysasema, Itäinen Rantakatu 9, 10600 Raasepori
Työaika: 38 h 15 min / vko
Tehtävä on määräaikainen ja virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään ruotsin tai suomen kielen taitoa.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kaksikielisyyttä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Laura Kongas, laura.kongas@luvn.fi, puh. +358401269923.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan