Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkäri: terveysasemat, Pohjois-Karjala (id6638) - Siun sote

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan!

Siun sotelleSiun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä yhdeksän (9) TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virkaa

Päivä viikossa jotain uutta? Siun sote tarjoaa mahdollisuuden käyttää 20 % täydestä työajastasi omien tavoitteidesi mukaiseen kehittymiseen. Työnkuvaan ja työaikoihin pääset itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Voit työskennellä uudessa Meijän mallissa osana moniammatillista tiimiä tai perinteisemmässä omaan vastaanottoon painottuvassa työnkuvassa.

Monipuolisten työnkuvien kautta pääset viikoittain kehittymään lääkärinä haluamaasi suuntaan. Kehitämme ja tarkastelemme työnkuvia vuosittain. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva urapolku!

Katso videolta, mitä lääkärit kertovat kokemuksistaan!


- Laajan ammattitaidon kliinikko: Voit syventää ja laajentaa kliinistä osaamistasi viikoittain mm. vierailemalla sairaalamme klinikoilla (esim. UÄ:n käyttö, kryo-hoidot tai erilaiset toimenpiteet). Voit myös harjoitella kouluttautumispäivän aikana etukäteen valikoitujen potilastapausten parissa, opiskella kollegojen kanssa tai hyödyntää valmiita koulutuskokonaisuuksia.

- Kehittäjälääkäri: Kehittäjälääkärin roolissa pääset uudistamaan sairaanhoitopiirin toimintaa samalla kun opit terveydenhuollon kehittämistyön keskeiset työkalut ja menetelmät. Tukenasi ja ohjaajanasi toimii Siun soten kehittäjäylilääkäri.

- Lääkärikouluttaja ja -ohjaaja: Saat rakentaa koulutus- ja ohjaustyön osaamistasi ja käyttää enemmän aikaa kollegojen ohjaamiseen. Roolissasi sinua tukee ja ohjaa koulutusylilääkäri.

- Tutkijalääkäri: Syvenny akateemiseen tutkimukseen terveyskeskustyön ohella. Tutkimusprojektit suunnitellaan yhteistyössä yliopiston kanssa, mutta voit toteuttaa myös omia ideoitasi. Yliopiston lisäksi tukenasi toimii kehittäjäylilääkäri sekä Siun soten oma tietotuotanto.

- Lääkärijohtaja: Meillä on valmiiksi suunniteltu johtajana kasvamisen malli, jonka avulla räätälöimme sinulle oman polun johtajana kehittymiseen. Sinulla on mm. mahdollisuus päästä harjoittelemaan ylilääkärin tehtäviä. Kouluttautumispäivinä voit käyttää aikaa mentorointitapaamisiin, vertaisoppimiseen tai johtamiskoulutuksiin. Kouluttaja- ja kehittäjäylilääkärit ovat apunasi ohjaus- ja kehittämistaitojen rakentamisessa.

Perustimme vuonna 2021 lisää uusia virkoja terveysasemille ja näin vahvistamme perusterveydenhuollon lääkäreiden joukkoa. Oman kiinnostuksesi ja asemiemme tarpeiden mukaan sovimme ensisijaisen terveyskeskuksen työskentelypaikaksesi. Terveysasemia alueellamme on 22 (mm. Joensuu, Kontiolahti, Pyhäselkä, Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Liperi, Outokumpu, Heinävesi, Juuka, Nurmes, Lieksa, Ilomantsi). Virka voi sisältää mielenkiintosi mukaan työskentelyä neuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaista työtä. Terveysasemilla työskennellessäsi voit erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Myös palliatiivisen hoidon erityispätevyyden voi suorittaa Siun sotessa.

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos haluat tulla tutustumaan ja tekemään sijaisuuksia, järjestämme sinulle myös edullisen asunnon. Voit laittaa meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä laakari@siunsote.fi.

Uudesta työn sisältömallistamme voit kysyä lisätietoja kehittäjäylilääkäriltämme Kristian Taipaleelta kristian.taipale@siunsote.fi p. 050 5915020.

Kyselyihin vastaa: palvelupäällikkö Mikael Ripatti mikael.ripatti@siunsote.fi p. 013 330 9556.

Virkoja haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6638
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat