Terveyskeskuslääkäri  / Terveysasemat - Tampereen kaupunki

Tampere on kasvava kaupunki, joka tarvitsee jatkuvasti uusia ammattilaisia terveydenhuoltoon. Tampereen kaupungin vastaanottotoimintaan kuuluu kahdeksan terveysasemaa sekä muita yksiköitä mm. toimenpide- ja konsultaatioyksikkö sekä diabetesvastaanotto. Vastaanottotoiminnassa on noin 100 terveyskeskuslääkärin virkaa. Hoitajat ja lääkärit työskentelevät
tiiviissä yhteistyössä.

Haemme osaavaan joukkoomme yhdeksää terveyskeskuslääkäriä vakituisiin virkoihin eri terveysasemille. Tehtävan aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä ja oman kiinnostuksesi mukaisesti on mahdollisuus työskennellä myös neuvola- ja kouluterveydenhuollossa, terveysasemasta riippuen. Senioritukea on hyvin tarjolla, koska noin puolet lääkäreistämme on erikoislääkäreitä. Jokaisella terveysasemalla on koulutettu ohjaava lääkäri.

Kehitämme terveyskeskusten toimintaa aktiivisesti ja toivomme myös hakijalta kehittävää otetta. Olemme mukana monissa toimintaa kehittävissä hankkeissa ja kokeiluissa. Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen moniammatillinen tiimityö ja edistämme esimerkiksi sähköisten palveluiden käyttöä voimakkaasti. Virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta ei ole.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai tehtävään soveltuva erikoislääkäri. Arvostamme hakijoissa tiimityötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905

Hakuaika päättyy 24.2.2020
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse hr.pirkanmaa(a)monetra.fi. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905

Vastaanottotoiminta/Terveysasemat
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!