Terveyskeskuslääkäri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Terveyskeskuslääkäri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Vanhus- ja vammaispalveluiden lääkäri työskentelee kotihoidon lääkärinä ja/tai asumispalveluiden lääkärinä kaupungin omissa asumispalveluyksiköissä. Työ on normaaliin virka-aikaan tapahtuvaa työtä, johon ei kuulu päivystyksiä. Työ on tiivistä työparityöskentelyä yhdessä alueen/yksikön sairaanhoitajan kanssa. Meillä on hyvät konsultaatiomahdollisuudet sisäisesti vanhuspalveluissa sekä lisäksi saamme konsultaatiotukea geriatriselta poliklinikalta, TKS:n pkl:ta että TYKS:stä.

Vanhus- ja vammaispalveluissa on monia kehittämiskohteita ja lääkärin panosta tarvitaan myös niissä. Mm. palveluohjauksen laajeneminen, kotiutustiimin toiminnan laajeneminen ja asumispalveluiden muutokset (mm. Kurjensiipi, SAS-osaston kehittäminen).

Haemme joukkoomme hyviä vuorovaikutustaitoja omaavia, kehittämistyöstä kiinnostuneita sekä vanhustyöhön orjentoituneita lääkäreitä.

Kelpoisuusvaatimuksena yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri

Lisäksi edellytetään hyvä suomen kielen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito

Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä

Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Rea Mäkelä, ylilääkäri, rea.makela@turku.fi, p. 040 630 8764.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Terveyspalveluiden avopalvelut, Vanhus- ja vammaispalveluiden lääkärit
Osoite: Turku, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan