test

Terveyskeskuslääkäri,Turku Varissuo

Hakuaika päättyy  22.3.2023 14:00

Monipuolinen terveyskeskuslääkärin tehtävä sisältäen sekä kiireellistä että kiireetöntä potilasvastaanottoa ja lisäksi sektorityötä puoli päivää viikossa, esim. neuvolassa tai koulussa. Väestössä on paljon maahanmuuttajia, joten työ on kansainvälistä ja tulkki on usein mukana vastaanotoilla.
Varissuon terveysasemalla saat työskennellä mukavan työyhteisön sisällä yhteistyössä sekä lääkärikollegoiden että hoitajien kanssa. Turun tk:n koulutus- ja konsultaatiojärjestelyt ovat erinomaiset mahdollistaen ammatillisen kehittymisesi laadukkaasti.


Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.


Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Ylilääkäri Heli Leino, heli.leino@varha.fi, puh. 040 6175067
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan