Terveyskeskuslääkäri työterveyshuollossa - Uudenkaupungin kaupunki

Terveyskeskuslääkäri työterveyshuollossa - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23.000 asukasta.

Virka sijoittuu Uudenkaupungin työterveyshuoltoon. Työterveys tuottaa palveluja noin 540 asiakasyritykselle. Henkilöasiakkaita työterveyshuollossa on 3200, asiakasmäärä on n 1000/työterveyslääkäri. Työ ei sisällä virka-ajan ulkopuolista päivystystä. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri. Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Eduksi katsotaan erikoistuminen työterveyshuoltoon. Kerromme työstä mielellään lisää puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Johtava ylilääkäri Pia Lahtinen, puh. 044 088 2403 tai johtava työterveyshoitaja Jaana Rantala puh. 044 088 2725, E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.
Sosiaali- ja terveyskeskuksen Terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan