Terveyskeskuslääkäri työterveyshuollossa - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnan sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23.000 asukasta.

Virka sijoittuu Uudenkaupungin työterveyshuoltoon. Työterveys tuottaa palveluja noin 540 asiakasyrityksille. Henkilöasiakkaita työterveyshuollossa on 3200, asiakasmäärä on noin 1000/työterveyslääkäri. Työ ei sisällä virka-ajan ulkopuolista päivystystä. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri. Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Eduksi katsotaan erikoistuminen työterveyshuoltoon. Kerromme työstä mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ylilääkäri Pia Lahtinen, puh. 044 088 2403 tai avoterveydenhuollon ylihoitaja Jaana Rantala puh. 044 088 2725, etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut
Osoite: Välskärintie 2 A, 4 krs, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisyysestä, merellisestä ympäristösä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Sosiaali- ja terveyskeskuksen Terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.