Terveyskeskuslääkäri (vanhus- ja vammaispalvelut) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee koko- tai osa-aikaista terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen vanhus- ja vammaispalveluihin.

Olet oman lääkärintyösi ja sen kehittämisen sekä uusien toimintatapojen käyttöönoton paras asiantuntija. Toimit lääkäriosaajana moniammatillisissa vanhus- ja vammaistyön tiimeissä. Sinulla on valmius työskennellä vähintään yhtenä arkipäivänä viikossa ESSOTEn alueella, Etelä-Savon kauniissa järvimaisemissa. Voit halutessasi tehdä myös etätyötä.

Tarkempia tietoja työtehtävien kuvauksista löydät alla olevan linkin takaa. Kokoaikaisena työnkuvana (1-5 lähipäivää, 4-0 etäpäivää viikossa). Myös osa-aikainen työnkuva (1-2 lähipäivää, 1-2 etäpäivää viikossa) on mahdollinen. Työnkuva on räätälöitävissä valittavan lääkärin osaamista, tarpeita ja toiveita mukaillen.

https://www.essote.fi/ammattilaiselle/pth-laakariksi/vava-laakariksi/

Arvostaisimme työpanostasi Ikääntyvän Etelä-Savon 'haaskojen immeisten' parissa. Ossoot vähintäänkin auttavasti huastoo ja ymmärtee savon kieltä.

Perusteellisen perehdytysvaiheen jälkeen voit odottaa henkilökohtaista ja laadukasta mentorointia ja tutorointia sekä monipuolista toimipaikkakoulutusta. Kannustamme Sinua olemaan oman lääkärintyösi entistäkin parempi asiantuntija ja ammattiosaaja.

Palkkaus: LS ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Voit myös esittää oman palkkaustoiveesi.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4§).
Eduksi luetaan geriatrian erikoislääkärin kelpoisuus sekä kiinnostuneisuus ikäterveyttä kohtaan.

Meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan.

Käsittelemme hakemuksia sekä teemme valintoja jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. johtava ylilääkäri Jari Kankaanpää, puh. 044 794 4507, jari.kankaanpaa@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!