test

Terveyskeskuslääkäri, vastaanottopalvelut, Pälkäne

Hakuaika päättyy  30.11.2023 23:59

Hae mukaan loistavaan tiimiimme Pälkäneelle!

Tarjoamme sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin tehtävän sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä urallasi. Meillä pääset verkostoitumaan ja oppimaan useilta ammattilaisilta, sillä koulutukset, mahdolliset ohjaukset ja konsultaatiotuki hoituvat Kangasala-Pälkäne-alueen sotekeskuksen sisältä. Alueella saat 25 lääkärin vahvan ammattilaisverkoston tuen työhösi.

Vastaanottotyön lisäksi työhön sisältyy sovitusti oheistoimintoja, kuten koulu- tai neuvolalääkärin työtä tai ikäihmisten asumisyksikön lääkärin työtä. Oheistöihin sinun on mahdollista vaikuttaa oman kiinnostuksesi mukaisesti ja työsi voi olla osittain etätyötä tai liikkuvaa työtä. Työhön sisältyy ajoittain kiirevastaanoton vuoroja Kangasalan keskusterveysasemalla.

Meillä saat työhösi hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi panostamme laadukkaisiin sisäisiin koulutuksiin. Pääset suositusten mukaisesti myös ulkopuolisiin koulutuksiin. Saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Järvien ympäröimä Pälkäne sijaitsee sujuvan, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme runsaasti parkkipaikkoja helpottamaan omalla autolla kulkemistasi. Terveysasemamme sijaitsee aivan linja-autoaseman vieressä, joten perille pääset bussillakin.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri ja riittävä suomen kielen taito. Eduksi luetaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai erikoistumisopinnot. Tehtävässä tarvitset hyviä tiimityötaitoja, sillä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista, moniammatillista tiimiä. Toimintamme kehittyy jatkuvasti ja toivommekin myös sinulta kehitysmyönteistä asennetta.

Viran hakuaikaa on jatkettu. Vakituisen viran aloitus on 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Virka on kokoaikainen ja sen koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Hakemuksesi pääset jättämään ilmoituksella olevasta painikkeesta. Olemme suunnitelleet pitävämme haastattelut viikolla 49. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, joten olethan yhteydessä!
Ylilääkäri Liisa Joutsiniemi, p. 044 486 0414 ja ylilääkäri Riikka Luoto, p. 040 335 7250 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Lisätietoja rekrytoinnista antaa Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalvelut rekrytointi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan