Terveyskeskuslääkäri / Vastaanottotoiminta - Tampereen kaupunki

Haemme terveyskeskuslääkäreitä vakituisiin virkoihin eri terveysasemille.

Terveyskeskuslääkärin työnkuva vastaanottotoiminnassa on monipuolinen. Oman kiinnostuksen mukaisesti lääkärillä on mahdollisuus työskennellä myös neuvola- ja kouluterveydenhuollossa, terveysasemasta riippuen. Työaika on Lääkärisopimuksen mukainen. Arvostamme tiimityötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 21.9.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Kati Myllymäki, puh. 040 801 6905, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Vastaanottotoiminnan lääkärit
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.