Terveyskeskuslääkäri, Vesilahti - Pirkkalan kunta

Etsimme nyt terveyskeskuslääkäriä osaksi osaavaa työyhteisöämme, vakituiseen virkaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on Pirkkalan yhteistoiminta-alueella ja sijoittuu palvelussuhteen alkaessa Vesilahden terveysasemalle, jossa työskentelee 3 lääkäriä. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset terveyskeskuslääkärin työt ja oman kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista työskennellä esim. neuvoloissa tai kouluilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi mukavia työkavereita, konsultaatiotukea ja hyvät koulutusmahdollisuudet sekä järjestämme työnohjausta.

Edellytämme valitulta hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, reipasta työotetta. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinnon ja aiemman monipuolisen kokemuksen terveyskeskuslääkärin työstä katsomme eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu lääkäri ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (5596/1994) mukainen laillistus. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Haastattelut pidetään 8.-9.3.2021 ja haastateltaviin olemme yhteydessä puhelimitse. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Tuomas Jukkola, puhelin: 050 448 3355, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.