test
Terveyskeskuslääkäri, vuodeosasto - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Pöytyän kuntayhtymässä on haettavana vuodeosaston lääkärin virka. Valittava lääkäri toimii Riihikoskella sijaitsevan 28-paikkaisen vuodeosaston lääkärinä.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin oikeudet. Geriatrian tai yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto katsotaan eduksi mutta vankka kokemus alalta on myös riittävä. Viran työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n sekä organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Olemme myös valmiit keskustelemaan rekrytointilisästä vuoden 2022 ajalle. Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.
Hakuaika päättyy 31.12.2021 kello 15:00. Työ alkaa 1.2.2022, koeaika 6kk.

Lisätietoja

http://www.tk.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Virta, johtava lääkäri p. +358401933405 tai katja.virta@tk.poytya.fi

Lisätietoja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Terveyskeskusosasto

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Sinulle suositellut työpaikat