test
Terveyskeskuslääkäri, YEK - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

YEK lääkärille erikoistumisjakso.
Olet tervetullut iloiseen kuntayhtymäämme suorittamaan YEK-koulutusta 1.1.2022 lähtien. Kuntayhtymämme lääkärikunta on hyvin pitkäaikaista ja kokenutta joten voimme tarjota hyvän perehdytyksen sekä seniorituen koulutustasi ajatellen.
Terveyskeskuspalvelujen suorituspaikka on meillä joko Aura, Riihikoski, Yläne tai Kyrö. Pienenä kuntayhtymänä voimme taata monipuolisen työn. Lisäksi 28-paikkainen vuodeosastomme tarjoaa mahdollisuuden syventää osaamistasi niin halutessasi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Päivystys on terveyskeskuksessa vain virka-aikana.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkauksessa noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta. Työaika on 38,25 tuntia/viikko mutta osa-aikaisuuskin on mahdollinen.

Lisätietoja

http://www.tk.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Virta, johtava lääkäri p. +358401933405 tai katja.virta@tk.poytya.fi

Lisätietoja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Terveyskeskusosasto

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Sinulle suositellut työpaikat