Terveyskeskuslääkäriä - Loviisan kaupunki

Terveyskeskuslääkäriä - Loviisan kaupunki

Haemme terveyskeskuslääkäriä Loviisan perusturvakeskukseen, kyseessä on vakituinen virka. Työ alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Vähäisen hakijamäärän takia hakuaikaa on jatkettu. Lisäksi haettavana on kaksi muuta terveyskeskuslääkärin virkaa, eli yhteensä haemme kolme terveyskeskuslääkäriä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Valittavalta vaaditaan tehtävän edellyttämä riittävä kielitaito. Yleislääketieteen erikoisosaaminen tai siihen kouluttautuminen katsotaan eduksi. Palkkaus alkaen 6 364,26 €/kk riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Ylilääkäri Katariina Borup, puh 044 505 1430, katariina.borup@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Loviisa on kaksikielinen pikkukaupunki merenrannalla.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Väestöpohja yhteensä on noin 18 000. Lääkärivirkoja on 11,5. Loviisa on tunnettu innovatiivisesta ajattelusta jarohkeasta kehittämisestä, Loviisassa ollaan myös innostuneita alueellisesta yhteistyöstä. Tule mukaan vaikuttamaan!
Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan