Terveyskeskuslääkärin osa-aikainen sijaisuus - Tyrnävän kunta

Terveyskeskuslääkärin osa-aikainen sijaisuus - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

Terveyskeskuslääkärin osa-aikainen viransijaisuus

Työaika on 2-3 työpäivää viikossa erikseen sovitusti. Sijaisuuden kesto 6-12 kk.

Paikka soveltuu myös perusterveydenhuollon lisäkoulutusta tai erikoistumiskoulutusta suorittavalle lääkärille. 2 terveyskeskuksen virkalääkäreistä on suorittanut ohjaajalääkärikoulutuksen ja terveyskeskus toimii koulutusterveyskeskuksena.

Terveyskeskus palvelee potilaita kunnan keskustassa. Samoissa v. 2006 rakennetuissa tiloissa toimivat vastaanotto, neuvolat, kuntoutus sisältäen fysioterapian ja puheterapian, mielenterveyspalvelut (konsultoiva psykiatri 1-2 viikon välein) ja suun terveydenhuolto. Terveyskeskuksella on 5 lääkärinvirkaa. Viroissa toimii 4 pitkään Tyrnävällä työskennellyttä kokenutta lääkäriä, joista 3 on yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja yksi yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Potilastietojärjestelmänä on käytössä Mediatri. Ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys tapahtuu Oulun seudun yhteispäivystyksessä ja virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Terveyskeskuksella ei ole omaa vuodeosastoa, ja perusterveydenhuollon tasoinen laitoshoito hankitaan ostopalveluna.

Työ on monipuolista ja sen sisällöstä voidaan sopia varsin joustavasti. Ensisijaisesti työ painottuu vastaanottotyöhön, jonka lisäksi tehtävään kuuluu neuvola- ja/tai koululääkärin töitä.

Tehtävään vaaditaan laillistetun lääkärin tutkinto tai riittävät opinnot terveyskeskuslääkärinä toimimiseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja hinkuyskää vastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 19.11.2019 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteeseen Tyrnävän terveyskeskus/johtava lääkäri, Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä. Liitetiedostona tai liitteenä pyydetään lähettämään CV tai ansioluettelo. Haastattelemme hakijat puhelimitse tai paikan päällä.

Yhteystiedot
Johtava lääkäri Vesa-Matti Matinolli, p. 044 4971030 tai sähköposti vesa-matti.matinolli@tyrnava.fi
http://www.tyrnava.fi

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot
Johtava lääkäri Vesa-Matti Matinolli, p. 044 4971030 tai sähköposti vesa-matti.matinolli@tyrnava.fi
http://www.tyrnava.fi

Tyrnävän kunta
Osoite: Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!