Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Huolehdimme Pohjois-Satakunnan sosiaali- ja terveyspalveluista. Suurin kunnista on Kankaanpää, muita kuntia ovat Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen.

Terveyspalveluissamme on nuorekas joukko lääkäreitä ja hoitajia, mutta myös kokemusta ja monipuolisuutta löytyy. Tarvitsemme vuosittain useita lääkäreitä erimittaisiin sijaisuuksiin. Meillä voit tehdä esim. YEK-jakson tai muita tarvittavia perusterveydenhuollon palveluita joustavalla sopimuksella ja senioritkin/erikoislääkärit ovat meille erittäin tervetulleita töihin.

Kaipaamme lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisia elokuusta 2019 alkaen. Erityisesti osastonlääkärille on tarvetta sairaalan osastollamme, mutta avoterveydenhuollon tehtäviäkin on tarjolla. Syksyllä on tulossa auki 1 - 2 terveyskeskuslääkärin virkaa.

Meillä voi tehdä kaikkia perusterveydenhuollon lääkärin tehtäviä, kattava perehdytys järjestetään ja seniorituki on aina saatavilla. Koulutusta on saatavilla monessa muodossa. Keskussairaalan viikoittaisiin meetingeihin osallistutaan etäyhteydellä.

Päivystys on ulkoistettu yksityiselle palveluntuottajalle, mutta kiirevastaanottoa riittää omillekin lääkäreille hoidettavaksi virka-aikaan. Kiireetöntä iltavastaanottoa on mahdollisuus pitää Kankaanpään terveysasemalla.

Kankaanpäässä on kaksi vuodeosastoa, joissa hoidetaan sekä akuutteja että kuntoutuspotilaita. Yhden lääkärin vastuulla tällä hetkellä on enintään 15-18 potilasta. Meillä on hyvin toimiva kotisairaala. Etälääkäritoimintaa kehitetään ja mobiililääkäritoimintaa käynnistellään. Erikoislääkäripalveluita saadaan radiologilta, geriatrilta, keuhkolääkäriltä, urologilta, gastrokirurgilta ja lastenlääkäriltä. Erikoissairaanhoidon psykiatrian poliklinikka on samassa rakennuksessa. Erityistyöntekijöitä löytyy yhteistyöhön hyvin, esim. geronomi, puheterapeutti, toimintaterapeutti ja kuntoutusohjaaja.

Osa-aikainen työ on mahdollista ja palkkaus on varmasti kilpailukykyinen. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Asunnon hankinnassa saa tarvittaessa apua.

Tämä ilmoitus on voimassa kunnes löydämme tarvitsemamme työntekijät tai 31.8.2019 asti.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Vs. johtava ylilääkäri Elisa Tiirikka, elisa.tiirikka@eposa.fi, puh. 044 577 3200

PoSa erityispalvelut
Osoite: Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 22000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 600 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan