Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia - Sastamalan kaupunki

Haemme terveyskeskuslääkärin sijaisia sopimuksen mukaan 3-6 kk tai mahdollisesti pitempäänkin sijaisuuteen. Soveltuu hyvin esim. YEK-palvelua tekevälle tai yleislääketieteeseen/geriatriaan erikoistuvalle. YEK-vaiheessa oleville on koulutusta ja ohjausta viikoittain. Sijaisuuksia on tarjolla terveyskeskussairaalamme osastoilla tai avopuolella. Terveyskeskussairaalassamme on 3 osastoa. Työ on monipuolista; mm. lääkärin vastaanottoa, kiirevastaanottotoimintaa ja halutessaan on mahdollista tehdä myös neuvolatyötä. Mahdollisuus Vammalan pääterveysaseman lisäksi myös työskennellä pienemmällä sivuterveysasemalla. Meillä on hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja vahva seniorituki. Terveyskeskuksessamme on useita yleislääketieteen erikoislääkäreitä, geriatreja, lastenlääkäri, keuhkolääkäri, psykiatri ja paljon kokeneita yleislääkäreitä muiden ammattilaisten lisäksi.

Koeaika sijaisuuden pituuden mukaan max 6 kk.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Terveydenhuollon ammattihenkilöllä tulee olla hänen hoitamiensa tehtävien edellyttämä riittävä kielitaito.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat avoterveydenhuollon ylilääkäri Jaana Heinäkallio puh 040 679 2277, jaana.heinakallio@sastamala.fi tai johtava ylilääkäri Urpo Hautala puh 040 683 2606, urpo.hautala@sastamala.fi.
Osastotoiminnan ylilääkäri Antti Wallgren puh. 040 541 1584, antti.wallgren@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Perusterveydenhuolto

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat