Terveyskeskuslääkärin sijaisuus - Nokian kaupunki

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus - Nokian kaupunki

Tarjolla lyhyt terveyskeskuslääkärin sijaisuus syys-lokakuulla sisältäen työtä aluevastaanotoilla. Potilastyötä vankalla seniorituella - tule tutustumaan mukavaan työyhteisöömme!

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Avohoidon ylilääkäri Katja Ylitolva, p 040 1334251, vt johtava ylilääkäri Raija Järvenpää, p 050 3958880. Nokian kaupungin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on noin 33500 asukkaan vehreä kaupunki Tampereen naapurissa. Terveyskeskuksemme on hyvin toimiva ja se on yksi Tampereen Yliopiston koulutusterveyskeskuksista. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu v 2022. Henkilökunnassa arvostamme yhteistyökykyä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.
Vastaanottotoiminnassa on 19,5 omalääkäriä, kotihoidon lääkäri ja 1 varalääkäri. Lisäksi lääkäreitä on työssä kouluterveydenhuollossa, terveyskeskussairaalassa, röntgenissä, mielenterveyskeskuksessa ja erikoislääkäripoliklinikalla. Väestövastuumallia ollaan purkamassa ja siirtymässä työaikamalliin vuoden 2019 loppuun mennessä. Lääkärivirkoja on yhteensä 34, omana toimintana ja ostopalveluna hankittavat tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat monipuoliset.
Päivystys on terveyskeskuksessa arkisin klo 8-20, viikonloppupäivystys on ulkoistettu ja yöpäivystys on Acutassa.
Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Tutustu työnantajaan