Terveyskeskuslääkärin sijaisuus - Nokian kaupunki

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus - Nokian kaupunki

Haetaan lääkäriä itsenäiseen osastotyöhön Nokian terveyskeskussairaalan toistaiseksi olevissa väistötiloissa Lempäälän terveyskeskuksessa. Aloitus 1.4.2020, työsuhteen kesto neuvoteltavissa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Avohoidon ylilääkäri Katja Ylitolva, p 040 1334 251, ja vt .johtava ylilääkäri Raija Järvenpää, p 050 395 8880. Nokian kaupungin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Maununkatu 12, 37100 Nokia

Nokia on noin 33500 asukkaan vehreä kaupunki Tampereen naapurissa. Terveyskeskuksemme on hyvin toimiva ja se on yksi Tampereen Yliopiston koulutusterveyskeskuksista. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu v 2022. Henkilökunnassa arvostamme yhteistyökykyä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Vastaanottotoiminnassa on 19,5 omalääkäriä, kotihoidon lääkäri ja 1 varalääkäri. Lisäksi lääkäreitä on työssä kouluterveydenhuollossa, terveyskeskussairaalassa, röntgenissä, mielenterveyskeskuksessa ja erikoislääkäripoliklinikalla. Väestövastuumallia ollaan purkamassa ja siirtymässä työaikamalliin vuoden 2019 loppuun mennessä. Lääkärivirkoja on yhteensä 34, omana toimintana ja ostopalveluna hankittavat tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat monipuoliset. Päivystys on terveyskeskuksessa arkisin klo 8-20, viikonloppupäivystys on ulkoistettu ja yöpäivystys on Acutassa. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.