test
Terveyskeskuslääkärin sijaisuus - Naantalin kaupunki

HAEMME TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN SIJAISTA MONIPUOLISIIN TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN TEHTÄVIIN

Naantali on noin 19 500 asukkaan saaristokaupunki ja yksi Suomen perinteikkäimmistä kaupungeista. Kaupunkien imagotutkimuksessa Naantali on sijoittunut säännöllisesti terävimpään kärkeen. Terveyskeskus on osa Naantalin kaupungin organisaatiota.

Lääkärin virkoja on Naantalissa 15, nyt tarvitsemme lääkäriresurssiimme täydennystä yhdellä sijaistuksia tekevällä lääkärillä, jotta pystymme entistäkin paremmin huolehtimaan naantalilaisten hyvinvoinnista. Haemme sijaista 30.4.2022 asti. Ensisijaisesti etsimme kokopäiväistä sijaista, mutta osa-aikaisetkin sijaiset otetaan huomioon.

Terveyskeskuslääkäreiden vaihtuvuus Naantalissa on ollut varsin vähäinen, mikä kertoo viihtyisästä ja työntekijää arvostavasta työympäristöstä.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja siinä noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n, LS:n ja uuden kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaa

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. ylilääkäri Roope Salmi, p. 044 4171 417 tai perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen, p. 050 3458 090. Sähköposti etunimi.sukunimi@naantali.fi.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat