Skip to main content
test
Terveyskeskuslääkärin sijaisuus - Hämeenkyrön kunta

Tehtävän kuvaus

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 3.8.2022 klo 12:00 mennessä:
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN MÄÄRÄAIKAINEN SIJAISUUS 3 - 6 kk

Hämeenkyrön kunta on 10 600 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä. SOTE-palvelut ovat Hämeenkyrössä kiinteänä kokonaisuutena täysin saneeratuissa tiloissa.

Kyseessä on terveyskeskuslääkärin sijaisuus avosairaanhoidossa polikliinisessa työssä. Työaika on KVTES ja LS mukainen 38,25 tuntia/viikko. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Päivystysvelvoite jakaantuu lääkäreiden kesken 2 vk/kk, arkisin klo 16 - 18 ja viikonloppuisin klo 9 - 18 välille. Tehtävä sijoittuu terveydenhuollon vastuualueelle ja avosairaanhoitoon ja työhön sisältyy mm. ajanvarausvastaanottoa, kiirevastaanottoa, puhelinaikoja, toisille ammattihenkilöille annettua konsultaatiota ja tarvittaessa myös tehostetun palveluasumisen lääkärityötä. Meillä on hyvä seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet.

Palkkaus KVTES, LS ja hyvä paikallinen TVA.

Kelpoisuutena on yleislääkärin oikeudet omaavan Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalta edellytetään julkisen terveydenhuollon tuntemusta, kokemusta ja osaamista terveyskeskusosastotyöstä. Erikoistumissuuntautuminen yleislääketieteeseen katsotaan eduksi.

Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Työntekijän tulee täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Sijaisuus täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti tarkemmin!

Hakemukset Kuntarekry.fi kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostilla tuomas.parmanen@hameenkyro.fi


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Tuomas Parmanen: tuomas.parmanen@hameenkyro.fi p.050-4076368 tai apulaisylilääkäri Sonja Leppänen:sonja.leppanen@hameenkyro.fi p.044-4860094

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikija 10, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat