test
Terveyskeskuslääkärin virka (2) - Nokian kaupunki

Nokialla syntyy uutta - tule sinäkin mukaan!

Vahvistamme vastaanottopalveluitamme ja haemme uusiin virkoihin kahta (2) terveyskeskuslääkäriä.
Tule mukavaan 22 terveyskeskuslääkärin joukkoomme tekemään monipuolista terveyskeskustyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi jollakin osa-alueella oman mielenkiintosi mukaisesti.

Viran kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 § mukainen oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Suomessa laillistettuna ammattihenkilönä. Etusijalla ovat yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinnon suorittaneet. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Lisäksi maksetaan paikallisen sopimuksen mukaiset suoritepalkkiot. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Suomen Terveystalo Oy:n työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: vs. avohoidon ylilääkäri Raija Järvenpää, puh. 050 395 6225 tai johtava ylilääkäri Saana Eskola, puh. 044 486 1839. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat