Terveyskeskuslääkärin virka - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 1.3.2019 klo 15 mennessä

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Tervetuloa Pieksämäelle!

Pieksämäen sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on avoinna terveyskeskuslääkärin virka. Tule mukaan kehittämismyönteiseen ja iloiseen työyhteisöömme! Jokaisen lääkärin työnkuva, työajat ja koulutukset suunnitellaan yksilöllisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Työ sopii myös esimerkiksi yleislääketieteeseen erikoistuvalle lääkärille, joka tarvitsee terveyskeskuspalveluita.

Terveyskeskuslääkäreiden on mahdollista rikastaa vastaanottotyötään työskentelemällä lisäksi äitiys- ja lastenneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Myös vuodeosastotyöskentely on järjestettävissä. Terveyskeskuslääkärin tehtävän kuva rakennetaan lääkärin omien toiveiden mukaisesti. Olemme terveyskeskuksessa erityisesti panostaneet perehdyttämiseen ja nuorten lääkäreiden ohjaamiseen. Erityisen hyvää palautetta olemme saaneet nuorten lääkäreiden käytettävissä olevasta konsulttilääkäristä sekä joustavien työaikojen mahdollistamisesta.

Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus sijaitsee Pieksäjärven rannalla lähellä rautatieasemaa ja keskustaa. Vastaanottopalveluissa toimitaan tiimityömallilla, josta akuuttihoito on eritelty. Terveyskeskuksessa on vuodeosaston lisäksi kotisairaalatoimintaa. Perusturvan palvelut on keskitetty saman katon alle mukaan lukien mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä perheiden palvelut sosiaalipalveluineen. Yhteistyö talon sisällä on tehty mahdollisimman joustavaksi ja helpoksi. Mikkelin keskussairaalan erikoislääkärit pitävät usean erikoisalan poliklinikoita Pieksämäellä tehden erikoissairaanhoidon konsultoinnin sujuvaksi. Virka-ajan ulkopuolinen kiirevastaanotto toimii omalla erillisellä päivystysringillä ja vuorot ovat olleet hyvin haluttaja. Yöpäivystys on keskitetty Mikkeliin.

Palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n ja kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaiset ja palkkaus paikallissopimuksen mukainen. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemus, johon liitetään CV, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat

Pieksämäki 8.2.2019

Videoesittely Pieksämäen perusturvan palveluista
http://www.esitteemme.fi/video/4750

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Lisätietoja antaa vs. johtava ylilääkäri Aino Rubini, puh. 044 368 6710, aino.rubini@pieksamaki.fi.

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, Pieksämäki

Pieksämäki on noin 17 900 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Pieksämäki sijaitsee keskellä kaunista Järvi-Suomea. Naapurikaupunkeja ovat Kuopio, Varkaus, Mikkeli ja Jyväskylä. Pieksämäki sijaitsee kätevästi rautateiden risteyskohdassa.

Tutustu työnantajaan